Bize Ulaşın: +90 555 015 51 61
 

Av. Yaşar ÖZTÜRK

ÖZTÜRK HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU 'nun kurucusu olan Av. Yaşar ÖZTÜRK, 1989’da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi  İktisat Fakültesi  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde Sosyal Siyaset  dalında  yüksek lisans eğitiminde dersler aşamasını başarıyla tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde de yüksek lisans eğitiminde dersler aşamasını başarıyla tamamlamıştır.

Av. Yaşar ÖZTÜRK, çeşitli Anonim Şirketlerde yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır.

Av. Yaşar ÖZTÜRK, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına üye olup hukukçu olarak bu derneklerin faaliyetlerine aktif olarak katılmaktadır..

Av. Yaşar ÖZTÜRK, ÖZTÜRK HUKUK &  DANIŞMANLIK BÜROSU'nun kurucusu olup, 30 yılı aşkın mesleki tecrübe ve deneyimi ile kurumsal ve bireysel müvekkillerine ulusal ve uluslararası alanda hukuki yardım ve danışmanlık hizmetleri  vermektedir. 

Uzmanlık Alanları

Ticaret Hukuku, Uluslararası Ticaret Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İdare Hukuku, İnşaat Hukuku, Kamulaştırma Hukuku, Trafik Kazaları Hukuku, Miras Hukuku, Aile Hukuku, İş Hukuku, İcra İflas Hukuku ve Ceza Hukuku.