Bize Ulaşın: +90 555 015 51 61
 

Organizasyonumuz

Av. Yaşar ÖZTÜRK tarafından İstanbul merkezli olarak kurulan ÖZTÜRK HUKUK & DANIŞMANLIK BÜROSU, dava ve danışmanlık olmak üzere iki ana departmandan oluşur.

Dava departmanı, Ulusal Ticari Davalar ve Uluslararası Ticari Davalar, İcra Ve İflas Takipleri ve Davaları,  İdare Hukukundan Kaynaklanan Davalar, İş Hukuku Davaları,  Gayrimenkul, İmar, İnşaat, Kamulaştırma, Kat Mülkiyeti, Kira, Tahliye, Trafik Kazaları, Tazminat, Aile, Edinilmiş Mallara Katılma Rejimi, Boşanma, Ve Miras, Mal Rejimi Tasfiyesi,  Davaları  Telif Hakları Ve Bilişim Hukukundan Kaynaklanan İhtilaflar ve diğer her türlü adli ve İdari dava ve takipler ile ilgilenmektedir.

Danışmanlık departmanımız ise, yerli ve yabancı tüm müvekkillere, Ulusal Ticaret Hukuku ve Uluslararası Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Şirket Devralma ve Birleşmeleri, İnşaat Hukuku, Enerji  Hukuku, Finans ve Bankacılık Mevzuatı, Sivili Havacılık Hukuku, Turizm Mevzuatı,  Rekabet Hukuku, , Bilişim Teknolojisi, Telif Hakları,  İş Hukuku Davaları,  Gayrimenkul, İmar, İnşaat, Kamulaştırma, Kat Mülkiyeti, Kira, Tahliye, Trafik Kazaları, Tazminat, Aile, Edinilmiş Mallara Katılma Rejimi, Boşanma, Ve Miras, Mal Rejimi Tasfiyesi,  Sulh, Uzlaşma, Arabuluculuk İle Finans ve hukukun hemen diğer bütün alanlarında hukuki danışmanlık vermektedir.

ÖZTÜRK HUKUK &  DANIŞMANLIK BÜROSU tecrübeli ve deneyimli ekibiyle, müvekkillerinin hukuki sorunlarına, ekip çalışması içerisinde değerlendirerek süratli ve sonuç odaklı olarak gizlilik ilkesi çerçevesinde çözüm üretmektedir.